mandag 11. juli 2011

Rasmus Sitt Rom

Som noen av dere kanskje fikk med dere så vant jeg NIB´s utfordring for juni og premien var et gavekort fra Skeidar pålydende 5000 kroner.
Er ikke det en fantastisk flott premie?
Jeg ble i allefall overlykkelig for det betyr at jeg endelig fikk litt ekstra midler til å lage Rasmus sitt rom til et "stor gutt" rom.
Vi har tittet litt på bilder både i blogglandia og i blader og det er vel ingen overraskelse at det blir en industriell vri der oppe:)
Vi la ut alle de gamle møblene hans for salg i forrige uke og nå som alt er borte har vi allerede rukket å handle litt som for eksempel den utrolig kule kontorstolen fra Nordal...kunne tenke meg den selv faktisk;)
Ting vi ellers liker begge to er gamle kasser, kurver, diverse metallgjenstander (som f.eks de gamle bensinkannene jeg hadde liggende), men øverst på guttens ønskeliste var et stort kart og skoleskap (lockers).
Gleden var derfor enorm da mannen, og jeg UNDERSTREKER på eget initiativ, sveipet innom et loppemarked  og kom hjem med to digre gamle skolekart under armen! ER DET MULIG?...jeg klarte ikke stoppe å smile i hele går kveld:)

Nå mangler jeg bare skapene...ja, og litt annet da;)
(Har nemlig ikke fått gavekortet enda så her blir det naturligvis en fortsettelse:)

Kontorstol og skinn-fillerye fra Nordal


Skilt fra http://www.mynameplate.com/


Bensinkanne og trekasse fra loppis


Kurven er fra Europris