søndag 31. mars 2013

Koser meg ute i dag også :)

I påsken har vi tømt mine foreldres hus og i morgen skal dere få se noe av det som har havnet hos meg. Min mamma hadde et eksepsjonelt øye for gamle vakre ting..
Den to-armede gamle kirkestaken fra Frøken Anker er til salgs, rett og slett fordi den er litt for blank for samlingen min, jeg ga 1200,- for den og håper på å få det samme når jeg selger den. 
Er du interessert kan du sende meg en mail, evt med bud :) 
Håper solen skinner hos deg!!
fredag 29. mars 2013

Sakte men sikkert..


Da er det flotteste spisebordet på plass og sammen med konsollbordet, den gamle benken og mine nydelige trestoler, begynner utestuen endelig å ta form! 
På det øverste bildet til venstre ser dere hvordan denne plassen så ut i fjor, i år skal det bli gøy å prøve noe helt annet:)
Hattehyllen skal ned og litt annet opp....nå mangler egentlig bare varmegradene, for selv om vi er heldige her og har det forholdsvis snø-fritt er det ikke mye som minner om vår ellers:)Lurer på om Humlen har overlevd frosten denne vinteren...synes den var ekstra vakker i fjor, så jeg håper det :)Håper dere nyter solfylte og fredelige dager!

fredag 22. mars 2013

Yes,

...i am a basket case, i cant get enough :)

En super ting disse gamle kurvkoffertene, nydelig dekorative og plass til MASSE stygge ting oppi ;)

Det blir en liten pause på meg...(og sikkert mange andre), men må jo ønske dere en 
strålende helg og ikke minst

GOD PÅSKE!torsdag 21. mars 2013

Ikke jul..

...men jammen kan man bli litt i tvil om årstiden! Et snødryss satte meg nesten i julestemning i går kveld og når min venn Marcel fortalte meg hva han bedrev, måtte jeg bare dele i et aldri så lite jule-innlegg. 
Fantastiske Marcel er jo bare 17 år og denne julenissen er hans siste verk...jeg blir helt matt av interiør-talentet til denne gutten fra Tyskland.


En slik er også på vei til Halden, hurra!


Tenk å kunne skape dette i en alder av 17 og han har allerede havnet i celebert selskap i den kommende VintageByNina-boken. Dette MÅ vi bare følge med på, ikke sant?

Marcel, du er RÅ!!

Er ikke dette bare magisk?onsdag 20. mars 2013

Ha en Alle Tiders dag!

...det skal jeg ;)
tirsdag 19. mars 2013

Det lar vente på seg..

Jeg som klør i fingrene etter å tilbringe dagene ute...i dag får jeg bare ikke varmen i meg.
Jeg vil male utestuen min, men det er jo ikke mulig akkurat nå. Vil også legge nytt gulv der ute, nix, går ikke det heller. Jeg vil begynne møbleringen av ute-spise-plassen og DET går, bare bordet mitt kommer;-tror ikke det er lenge til. Apropos det, avlastningsbordet på kjøkkenet blir stående, størrelsen er perfekt så jeg gidder ikke stresse. Jeg liker også de dreide bena som passer ekstra godt siden spisebordet har rette ben. Monteret har også funnet sin plass så nå sier jeg meg snart fornøyd med kjøkkenet tror jeg,...i alle fall for en uke eller to ;)Nydelig saltstrø fra http://www.winckvintage.com


Tror kanskje slagbenken forsvinner om ikke så lenge...
Fin tirsdagskveld til dere!


mandag 18. mars 2013

Solen skinner...

...og snøen som falt i går morges er heldig vis borte allerede! 
Jeg skal gjøre meg klar til jobb i ettermiddag, men titter innom for å ønske alle en herlig mandag!!
søndag 17. mars 2013

Renser opp!

En deilig, avslappende søndag nærmer seg slutten og en ny uke står for døren. 
Nå for tiden "rydder" jeg i livet mitt, ikke at det ikke har vært bra, jeg har bare kommet frem til at det er nå eller aldri når det kommer til flere ting! Jeg vil gjøre det jeg drømmer om og jeg vil bestemme selv!!
Slike tanker smitter over på de minste ting og i dag har jeg f.eks. sagt opp ALT jeg abonnerer på av blader. 
Vitaminene?...de har ikke gjort noe forskjell så de er sagt opp de også, men jeg beholder SPENST-abonnementet i håp om å komme meg "på hesten" igjen om ikke lenge. 
En herlig følelse å bli kvitt alle disse tingene som bare skurer og går...en renselse i seg selv:)


*


Frøya har vært på rømmen i en snau uke og jeg har vært litt bekymret siden hun har mer eller mindre ligget slik siden hun kom hjem, for et par dager siden. 
Men i dag begynte hun dagen med å angripe ørepropper slik hun pleier så alt er vel...takk og pris:)

Ønsker alle en flott uke...jeg er klar, er du?

fredag 15. mars 2013

Helg!


Ønsker alle en herlig fredag!
torsdag 14. mars 2013

Brrrr..

Ikke at jeg angrer på kakkelovnen, men kanskje litt på tidspunktet? Ikke det at jeg kunne velge og vrake, men vi kunne jammen trengt å fyre litt i disse dager. Må nok smøre meg med tålmodighet i noen uker til så jammen godt vi har gode pledd og varm drikke (...og ikke minst strøm;))

Ønsker alle en finfin dag!


mandag 11. mars 2013

Det gledes!

Til tross for det jeg kalle SPRENGKULDE, sniker vårfølelsen seg inn kjøkkenvinduene. Solskinnet har en annen farge og det at minusgradene snus til plussgrader i solveggen på tiden "null-komma-svisj" vitner om at det ikke er så lenge igjen. Våren er tiden for fornyelse og kroppen min spreller av spenning i forbindelse med at store beslutninger taes i disse dager....JEG ELSKER VÅREN, spesielt fordi det beste enda ligger foran oss!!
Ønsker alle en herlig solfyllt dag!!

fredag 8. mars 2013

Fredagskveld!

Ønsker alle en riktig god helg!!


torsdag 7. mars 2013

Bøker i bokhyllen?

Jeg spurte eldstepoden i går om hva han syntes om den nye bokhyllen som er kommet i hus, han tittet på den en stund så sa han "det er ikke en bokhylle"..."jo, det er det" sa jeg. Nei mamma, det er ikke en eneste bok i den hyllen så da er det ikke en bokhylle. Dine bøker står på gulvet. 
*sukk*, han har så rett, men jeg har bare ikke lyst til å fylle den med lektyre, det er jo derfor jeg har stuen full av kurver og kofferter ;)
Jammen bra de ikke blir opprørt over disse tingene, det føyer seg bare pent inn i rekken av "mammas fixe idéer"...jeg kan leve med det;)


Endringene våre den senere tid som kakkelovnen og ikke minst det at vi tok ned veggen mellom kjøkken og lillestuen lagde stygge sår i gulvet. Mens jeg koste meg i England fikset mannen skjøten mellom de to rommene så nå skal det bare beises lyst som gulvet så blir det bra. Tror også metallplaten til kakkelovnen ikke er alt for langt unna;)


I morgen er det helg igjen, jo!


onsdag 6. mars 2013

Hjemme igjen:)

BFF


Alistair har endelig fått en venn, foreløbig navneløs. Søren leverte ham i går morges sammen med den nydelige bokhyllen fra Vintagebynina som passet perfekt der jeg hadde planlagt at den skulle stå...for en gangs skyld!!
Et av mine problemer er at selv om jeg kjøper en ting til å plassere et sted, lager hodet alltid et alternativ som MÅ prøves ut. Denne gangen var det et tips fra Nina om å putte tven inni hyllen som fristet litt, men målene passet ikke så det løste seg selv, puh ;)
Turen til England gikk fint, masse koselige mennesker og ikke minst gode minner....det slo meg at tross alt har jeg har en fantastisk familie og ikke minst verdens beste søstre, heldige meg!!

Håper alle hadde en fin helg?